Compareixença a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya

Compareixença

El proper 28 de maig a les 12 hores, compareixerà el president d’AIL-MED, Àngel Gómez-Quintero, a la Comissió d’Interior del Parlament de Catalunya, per informar sobre la situació de les persones amb discapacitat del Cos de Mossos d’Esquadra amb relació als drets humans i als Cossos de Policies Locals i Bombers de Catalunya.

Anirà acompanyat pel Sr. Luis Cayo Pérez Bueno, President del Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), organisme oficial a Espanya de seguiment per promoure, protegir i supervisar la Convenció de l’ONU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. També pel senyor Antonio Guillén, President del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), i amb el senyor Enric Botí, Secretari General del COCARMI i President del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

També dirà unes paraules Evaristo Camacho com a afectat i membre de l’associació. Podeu seguir en directe la compareixença a través de Canal Parlament.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

Associacions per la Integració laboral

L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l’administració.

RealEstateEconomyWatch.com

Insight and Intelligence on Residential Real Estate

AILBOD

ASSOCIACIÓ PER LA INTEGRACIÓ LABORAL DELS BOMBERS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA AMB DISCAPACITAT

A %d blogueros les gusta esto: